Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1832382
1617061
Page 1
Download de app Download de app

A Separation

Veel plezier met A Separation kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

A Separation

2011
Drama
123min.
6geweld angst

Deel A Separation

Je vrienden laten weten dat je A Separation wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk A Separation

Moeite met waar je nou A Separation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor A Separation:

€ 9,99 per maand
€ 10,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes
3,99 per maand bij Cinéart
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Iraans filmdrama. De vrouw van Nader wil samen met hem en hun dochter Termeh Iran verlaten. Ze heeft alles al geregeld en staat erop om in het buitenland een nieuw leven te beginnen. Nader heeft echter zijn bedenkingen. Hij is bezorgd om zijn demente vader en wil hem niet aan zijn lot overlaten. Hij besluit daarom dat het gezin thuis moet blijven. Zijn vrouw Simin is het hier niet mee eens en weigert nog langer met hem samen te wonen. Ze vertrekt naar haar moeder en laat Nader en Termeh alleen achter. Nader kan maar moeilijk met deze nieuwe situatie omgaan en huurt een jonge vrouw in om op zijn zieke vader te passen. Hij weet alleen niet dat zijn nieuwe hulp niet alleen zwanger is, maar ook zonder de toestemming van haar man werkt. Nader komt al snel terecht in een web van leugens, manipulatie en confrontaties.

Regisseur en acteurs

Asghar Farhadi (regisseur), Leila Hatami, Peyman Maadi, Shahab Hosseini, Sareh Bayat, Sarina Farhadi, Babak Karimi, Ali-Asghar Shahbazi, Shirin Yazdanbakhsh, Kimia Hosseini, Merila Zarei, Mohammad Sajadian, Armine Zeytounchian

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?