Page 1
tt10749760
146637080,158413805
Page 1
Download de app Download de app

Un fils

Veel plezier met Un fils kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Un fils

2019
Drama
95min.
12discriminatie grof taalgebruik angst

Deel Un fils

Je vrienden laten weten dat je Un fils wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Un fils

Moeite met waar je nou Un fils moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Un fils:

Vanaf € 3,49 bij Cinetree
€ 17,99 bij Bookspot
€ 4,99 bij Ziggo On Demand
€ 16,99 bij bol,com
€ 4,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Un Fils is een meeslepend familiedrama en indrukwekkend debuut van de Tunesische regisseur Mehdi Barsaoui. Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven. Wat volgt is een race tegen de klok, waarbij Fares en Meriem geconfronteerd worden met tegenstrijdige emoties en moeilijke keuzes. In een serie wendingen legt het verhaal op ingenieuze wijze de realiteit van de huidige Tunesische samenleving bloot. Un Fils ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film geselecteerd werd voor de Orrizonti-competitie. Sami Bouajila won daar de prijs voor beste acteur voor zijn vertolking van Fares. Op het Internationaal Film Festival van Rotterdam (IFFR) werd de film omarmd door het publiek.

Regisseur en acteurs

Mehdi M. Barsaoui (regisseur), Sami Bouajila, Najla Ben Abdallah, Youssef Khemiri, Noomene Hamda, Slah Msaddek, Med Ali Ben Jemaa
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?