Page 1
tt6817944
152838834,149604116
Page 1
Download de app Download de app

About Endlessness

Veel plezier met About Endlessness kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

About Endlessness

2019
Drama
78min.
12geweld angst

Deel About Endlessness

Je vrienden laten weten dat je About Endlessness wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk About Endlessness

Moeite met waar je nou About Endlessness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor About Endlessness:

5,00 per maand bij Film1
wo 4 augustus 20:30
ma 2 augustus 19:15
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 9,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Met About Endlessness vult Roy Andersson zijn oeuvre aan met een reflectie over het menselijk leven in al zijn schoonheid en wreedheid, zijn pracht en banaliteit. De Zweedse meester laat de kijker rondzwerven in zijn film, als in een droom, begeleid door een Sjeherazade-achtige vertelster. Aan alledaagse momenten wordt evenveel waarde gegeven als aan historische gebeurtenissen: een stel zweeft over een door oorlog verwoest Keulen; op weg naar een verjaardagsfeestje stopt een vader in de stromende regen om zijn dochtertjes veter te strikken; tienermeisjes dansen in de zon buiten een café; een verslagen leger marcheert naar een krijgsgevangenenkamp. Als in een caleidoscoop presenteert About Endlessness zowel ode als klaagzang op wat oneindig menselijk is, een verhaal over de kwetsbaarheid van het bestaan.

Regisseur en acteurs

Roy Andersson (regisseur), Magnus Wallgren, Lisa Blohm, Kristina Ekmark, Martin Serner, Jessica Louthander, Tatiana Delaunay, Anders Hellström, Jan-Eje Ferling, Bengt Bergius, Thore Flygel, Stefan Karlsson, Göran Holm, Lotta Forsberg

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?