Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1018818
Page 1
Download de app Download de app

The Assassination

Veel plezier met The Assassination kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Assassination

2008
Komedie
93min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik seks

Deel The Assassination

Je vrienden laten weten dat je The Assassination wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Assassination

Moeite met waar je nou The Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer er examens worden gestolen op zijn universiteit, wil voorzitter Kirckpatrick het incident stil houden, maar de dieven streng straffen. Student Bobby ontdekt dat de top van de belangrijkste broederschap betrokken is bij allerlei illegale activiteiten. Hij wordt geholpen door het mooie Francesca, de schoonheid van de school, maar de gebeurtenissen nemen een levensbedreigende wending als er een poging tot moord plaatsvindt op een van de verdachten. Kirckpatrick verhoogt de druk op Bobby, hij wil resultaten. Maar wat heeft hij te verbergen? En is Francesca wel te vertrouwen?

Regisseur en acteurs

Brett Simon (regisseur), Mischa Barton, Reece Thompson, Bruce Willis, Michael Rapaport, Kathryn Morris, Melonie Diaz, Emily Brownell, Gabrielle Brennan, Zach Roerig, Tanya Fischer, Michael Zegen, Kimberly Magness, Aaron Himelstein, Joe Perrino, John Magaro, Robin Lord Taylor, Zoƫ Kravitz, Vincent Piazza, Zachary Booth, Emily Meade, Adam Pally, Luke Grimes, Laura Ford, Quinn Shephard

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?