Page 1
tt3202200
24504357
Page 1
Download de app Download de app

Bibi & Tina

Veel plezier met Bibi & Tina kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Bibi & Tina

2014
Familie
101min.
al

Deel Bibi & Tina

Je vrienden laten weten dat je Bibi & Tina wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Bibi & Tina

Moeite met waar je nou Bibi & Tina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Bibi & Tina:

€ 4,99 per maand
2,99 per maand bij Moji TV
Vanaf € 2,99 bij iTunes
di 22 juni 15:10
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Jeugdfilm. Bibi Blocksberg is een bijzonder meisje, ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door op de manege. Samen gaan de twee iedere dag heerlijk paardrijden. Maar deze zomer zijn er nogal wat problemen. Zo zit de mooie maar onbetrouwbare Sophia achter Tina's vriendje Alexander aan. Ze probeert hem zelfs zover te krijgen dat hij met haar meegaat naar een kostschool in Engeland. Tina is helemaal over haar toeren. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doet de sluwe zakenman Hans Kakmann zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Sokrates af te troggelen. Op de dag van de grote paardenrace bij het kasteel weet Bibi niet meer wat ze moet doen en voor wie ze moet opkomen. Niet alleen Sokrates staat op het spel, maar ook haar vriendschap met Tina.

Regisseur en acteurs

Detlev Buck (regisseur), Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Winnie Böwe, Charly Hübner, Michael Maertens, Max von der Groeben, Detlev Buck, Ruby O. Fee, Fabian Buch

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?