Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0210616
Page 1
Download de app Download de app

Center Stage

Veel plezier met Center Stage kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Center Stage

2000
Muziek
115min.

Deel Center Stage

Je vrienden laten weten dat je Center Stage wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Center Stage

Moeite met waar je nou Center Stage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Center Stage:

Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Een groep van twaalf tieners die van alle uithoeken van het land komen, willen zich graag inschrijven aan de academie van het Amerikaanse Nationaal Ballet in New York om het te maken als balletdanser. Het Amerikaanse Nationaal Ballet is echter niet geschikt voor verlegen mensen. Alleen de meest getalenteerde en mooiste dansers en danseressen maken een kans. Helaas heb je meer nodig dan alleen fysieke kracht en een overdosis ambitie om hier te komen. Jonathan Reeves, de creatieve directeur van de academie 'Center Stage', bepaalt wie van de groep jonge studenten uiteindelijk het grote podium zal betreden.

Regisseur en acteurs

Nicholas Hytner (regisseur), Amanda Schull, Zoe Saldana, Susan May Pratt, Peter Gallagher, Scottie Thompson, Maryann Plunkett, Ethan Stiefel, Sascha Radetsky, Donna Murphy, Megan Pepin, Debra Monk, Elizabeth Hubbard, Eion Bailey, Marcia Jean Kurtz
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?