Page 1
tt6187134
225917014,221652693
Page 1
Download de app Download de app

Cowboys

Veel plezier met Cowboys kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Cowboys

2020
Drama
86min.
12angstdiscriminatiegrof taalgebruik

Deel Cowboys

Je vrienden laten weten dat je Cowboys wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Cowboys

Moeite met waar je nou Cowboys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Cowboys:

€ 9,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,49 bij Cinetree
Te zien bij Groninger Forum,
maandag 27 september 21:00
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Vader en kind op de vlucht door het ruige Montana, met een dienstklopperige agent op de hielen. Originele Amerikaanse indie-film. Kerrigan moderniseert clichés van het ruige westerngenre in een tedere vertelling rond een transgender-kind op de vlucht. Anna Kerrigans tweede lange speelfilm vertelt over de trektocht van een vader en zoon door het ruige Montana. De twee zijn op de vlucht en hopen de Canadese grens te halen door zo min mogelijk op te vallen. Een buitenbeentje binnen de lokale politie, Faith, zit achter hen aan. Als Faith dieper in de zaak duikt, ontdekt ze dat deze vermeende ontvoering anders in elkaar steekt dan ze denkt. De vader blijkt het transgender-kind te hebben gekidnapt om het te beschermen tegen de intolerante moeder. Vader Troy heeft ook psychische problemen en ontbeert de broodnodige medicatie.Regisseur Anna Kerrigan maakte een krachtige moderne western, met emotionele waarachtigheid; haar zorgvuldige regie breekt met alle stereotypen. Winnaar Beste scenario en Beste acteur (Steve Zahn) op het filmfestival van Tribeca (2020).

Regisseur en acteurs

Anna Kerrigan (regisseur), Steve Zahn, Sasha Knight, Jillian Bell, Ann Dowd, Gary Farmer, Chris Coy, Bob Stephenson, John Beasley, John Reynolds

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?