Page 1
tt3228774
132479703,175155814
Page 1
Download de app Download de app

Cruella

Veel plezier met Cruella kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Cruella

2021
komedie, drama, misdaad
134min.
12geweld

Deel Cruella

Je vrienden laten weten dat je Cruella wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Cruella

Moeite met waar je nou Cruella moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Cruella:

€ 8,99 per maand
€ 15,99 bij Pathé Thuis
Te zien bij FilmHallen,
donderdag 23 september 20:00

Samenvatting

Oscarwinnaar Emma Stone (La La Land) schittert in Cruella, een gloednieuwe live-action film die het verhaal laat zien achter een van de meest beruchte en modieuze schurken ooit: Cruella de Vil. Cruella speelt zich af tegen de achtergrond van het Londen uit de jaren ’70. In de film volgen we de jonge zwendelaar Estella, een slimme en creatieve jongedame die vastberaden is om bekend te worden met haar mode-ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge boeven, die het verlangen naar onheil in haar erg waarderen en samen bouwen ze een leven op in de straten van Londen. Op een dag wordt Estella’s talent voor ontwerpen ontdekt door Barones von Hellman, een verwoestend chique en angstaanjagend haute modelegende, gespeeld door tweevoudig Oscarwinnaar Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility). Maar hun relatie zet bepaalde zaken en onthullingen in gang en zal er uiteindelijk voor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt. Disney’s Cruella is geregisseerd door Craig Gillespie (I, Tonya) en geproduceerd door Andrew Gunn (Freaky Friday), Marc Platt (Mary Poppins Returns) en Kristin Burr (Christopher Robin).

Regisseur en acteurs

Craig Gillespie (regisseur), Emma Stone, Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?