Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9071322
Page 1
Download de app Download de app

Dark Waters

Veel plezier met Dark Waters kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Dark Waters

2019
Drama
126min.
algrof taalgebruik angst

Deel Dark Waters

Je vrienden laten weten dat je Dark Waters wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Dark Waters

Moeite met waar je nou Dark Waters moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark Waters:

€ 4,99 bij KPN on demand
Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 5,99 bij Ziggo On Demand
Te zien bij Wenneker Cinema,
donderdag 20 augustus 20:00
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott (Oscar®genomineerde Mark Ruffalo) die net partner is geworden bij een prestigieus advocaten kantoor. Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote chemie bedrijven, heeft hij reeds zijn sporen verdiend en daarmee zijn toekomst veilig gesteld. Wanneer hij op zijn werk benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict. In de hoop de waarheid boven water te krijgen, dient Bilott uiteindelijk een klacht in tegen chemie concern DuPont. Hij begrijpt dat er gevochten moet worden voor de gerechtigheid voor een gemeenschap die al jaren wordt blootgesteld aan dodelijke chemicaliën Het is het begin van een 15 jaar durend gevecht tegen het chemie concern, waarbij hij niet alleen zijn carrière en reputatie op het spel zet, maar ook zijn relatie met zijn vrouw Sarah (Oscar®winnares Anne Hathaway) en zijn eigen gezondheid zwaar op de proef stelt.

Regisseur en acteurs

Todd Haynes (regisseur), Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber, Mare Winningham, William Jackson Harper, Bill Pullman, Caleb Dwayne Tucker

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?