Page 1
tt13648184
217018875,217217543
Page 1
Download de app Download de app

El perro que no calla

Veel plezier met El perro que no calla kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

El perro que no calla

2021
Drama
73min.
algrof taalgebruik

Deel El perro que no calla

Je vrienden laten weten dat je El perro que no calla wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk El perro que no calla

Moeite met waar je nou El perro que no calla moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor El perro que no calla:

Te zien bij Filmtheater Rialto,
zondag 26 september 16:40
Te zien bij EYE Filmmuseum,
dinsdag 28 september 11:00

Samenvatting

Een melancholische, mystieke en erg grappige film over een tedere man die alledaagse beslissingen neemt met levensbepalende gevolgen. Of hoe episch en absurd een gewoon mensenleven eigenlijk is. Een coming of age film voor volwassenen. Sebastiaan is een dertiger met een hond. De hond mist hem als hij naar zijn werk gaat. Op zijn werk willen ze geen hond, want voordat je het weet "heb je een kantoor vol met kippen en is iedereen aan het paaldansen". Daar heeft Sebastiaan geen antwoord op en hij vertrekt samen met zijn hond naar een boerderij waar ze mogen wonen. Dan gebeurt er iets… Het land verkeert in een economische recessie en Sebastiaan hopt van het ene baantje naar het ander. Hij zorgt voor mensen of planten. Dan ontmoet hij op een bruiloft een vrouw die net zo onhandig danst als hij. Groot geluk volgt, totdat er een once in a lifetime gebeurtenis plaatsvindt. Iedereen past zich zo goed en kwaad als mogelijk aan de nieuwe situatie aan. Ook Sebastiaan en zijn vriendin, maar ook nu heeft een schijnbaar klein meningsverschil grote gevolgen… Een grootse kleine film bestaande uit vijf episodes die over jaren heen zijn gefilmd door vijf verschillende cameramannen in het mooiste zwart-wit. Elke episode sluit af met een korte, wonderschone animatie waarin een hele wereld aan emoties en gebeurtenissen worden teruggebracht tot de essentie. Extreem herkenbaar, optimistisch en warm.

Regisseur en acteurs

Ana Katz (regisseur), Daniel Katz, Valeria Lois, Julieta Zylberberg, Lide Uranga, Raquel Bank, Carlos Portaluppi, Marcos Montes, Mirella Pascual, Elvira Onetto, Facundo Gambandé, Jimena Anganuzzi, Hernán Herrera Nóbile, Susana Varela, Renzo Cozza
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?