Page 1
tt9537888
159273831,220668147,170370449
Page 1
Download de app Download de app

Ella Bella Bingo

Veel plezier met Ella Bella Bingo kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Ella Bella Bingo

2020
Animatie
75min.
al

Deel Ella Bella Bingo

Je vrienden laten weten dat je Ella Bella Bingo wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Ella Bella Bingo

Moeite met waar je nou Ella Bella Bingo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Ella Bella Bingo:

€ 9,99 bij Bookspot
€ 1,99 bij Pathé Thuis
€ 3,99 bij Amazon Prime

Samenvatting

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen . Maar als op een dag "coolkid" Johny in de stad arriveert, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige cross fiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny , of haarzelf. Dat wordt Henry teveel en hij besluit om weg te lopen, pas dan begrijpt ook Ella de magie van vriendschap en samen met Johny besluit ze Henry op te sporen.

Regisseur en acteurs

Frank Mosvold (regisseur), Atle Solberg Blakseth (regisseur), Ninni Spone, Bjarte Hjelmeland, Oskar Fjeldstad-Bergheim, Elias Søvold-Simonsen, Johannes Joner, Gard B. Eidsvold, Hege Schøyen, Bjørn Sundquist, Summer Fontana, Jack Fisher, Tress MacNeille, Richard Kind, Chris Sullivan, Fred Tatasciore

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?