Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8800266
Page 1
Download de app Download de app

Ema

Veel plezier met Ema kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Ema

2019
Drama
102min.
12grof taalgebruik seks angst

Deel Ema

Je vrienden laten weten dat je Ema wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Ema

Moeite met waar je nou Ema moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Ema:

€ 3,99 bij KPN on demand
Vanaf € 3,49 bij Cinetree
Vanaf € 4,99 bij iTunes
Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis
€ 4,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 5 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. De jonge Ema (Mariana di Girolama) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft. Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor. De Chileense Pablo Larraín werd bekend bij het grote publiek door zijn film Jackie (met Natalie Portman), die genomineerd werd voor 3 Oscars. Daarnaast maakte hij een trilogie over de dictatuur van Pinochet (Tony Manero, Post Mortem en No) en de veelgeprezen biopic Neruda, over de gelijknamige dichter.

Regisseur en acteurs

Pablo Larraín (regisseur), Mariana Di Girolamo, Gael García Bernal, Santiago Cabrera, Paola Giannini, Cristián Suárez, Mariana Loyola, Catalina Saavedra, Susana Hidalgo, Josefina Fiebelkorn, Giannina Fruttero, Antonia Giesen, Paula Hofmann, Paula Luchsinger

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?