Page 1
tt9214832
139287556
Page 1
Download de app Download de app

Emma

Veel plezier met Emma kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Emma

2020
Drama
100min.
al

Deel Emma

Je vrienden laten weten dat je Emma wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Emma

Moeite met waar je nou Emma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Emma:

Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
€ 3,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 9,99 bij iTunes

Samenvatting

Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde. De 21-jarige Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, Split) is knap, intelligent en rijk en er is niemand zoals zij in het rustige dorpje waar ze woont. Ze is er dol op om mensen aan elkaar te koppelen, maar haar interventie in de liefdeslevens van anderen blijkt niet altijd succesvol te zijn. Terwijl ze zich blijft bemoeien met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Emma van regisseur Autumn de Wilde is een komische satire over klassenverschil en de uitdagingen van het volwassen worden.

Regisseur en acteurs

Autumn de Wilde (regisseur), Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, Mia Goth, Josh O'Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Gemma Whelan, Amber Anderson, Tanya Reynolds, Chloe Pirrie, Rose Shalloo

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?