Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5723282
Page 1
Download de app Download de app

Endless

Veel plezier met Endless kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Endless

2020
Drama
15min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik angst

Deel Endless

Je vrienden laten weten dat je Endless wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Endless

Moeite met waar je nou Endless moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Endless:

€ 4,99 bij KPN on demand
€ 5,99 bij Ziggo On Demand
€ 4,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 4,99 bij T-Mobile Thuis
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Chris en Riley hebben net eindexamen gedaan en zijn smoorverliefd op elkaar. Op het oog zijn ze heel verschillend. Chris sleutelt het liefst de hele dag aan zijn motorfiets, Riley is juist heel ambitieus en kan niet kiezen tussen een carrière als advocaat en een toekomst als kunstenaar. Chris vindt dat ze voor de kunst moet gaan. Wanneer het bericht komt dat Riley door de universiteit is toegelaten tot de rechtenstudie, durft ze dat in eerste instantie niet aan Chris te vertellen. Tijdens een feestje komt Chris er toch achter en als Riley hem met de auto naar huis brengt, krijgt het stel er ruzie over. In het tumult verliest Riley de macht over het stuur, het resultaat is een heftig ongeluk waarbij Chris om het leven komt. Riley voelt zich vreselijk schuldig, Chris zit vast in een wereld tussen leven en dood. Wonderbaarlijk genoeg ontdekken de twee een manier om toch met elkaar in contact te komen.

Regisseur en acteurs

Scott Speer (regisseur), Alexandra Shipp, Nicholas Hamilton, DeRon Horton, Famke Janssen, Ian Tracey, Catherine Lough Haggquist, Zoë Belkin, Eddie Ramos, Patrick Gilmore, Aaron Pearl, Barbara Meier, B. J. Harrison, Dennis Cound, Melanie Walden, Alexa Barajas, Bradley James

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?