Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6472976
Page 1
Download de app Download de app

Five Feet Apart

Veel plezier met Five Feet Apart kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Five Feet Apart

2019
Drama
90min.
6grof taalgebruik angst

Deel Five Feet Apart

Je vrienden laten weten dat je Five Feet Apart wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Five Feet Apart

Moeite met waar je nou Five Feet Apart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Five Feet Apart:

€ 3,99 bij Pathé Thuis
€ 8,99 bij Bookspot
€ 3,99 bij KPN on demand
€ 8,99 bij mediamarkt,nl
€ 6,99 bij BoekenVoordeel
Vanaf  € 3,99 bij T-Mobile thuis
Vanaf € 9,99 bij iTunes
Bekijk nog 11 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

Regisseur en acteurs

Justin Baldoni (regisseur), Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moisés Arias, Kimberly Hebert Gregory, Parminder Nagra, Claire Forlani, Emily Baldoni, Gary Weeks, Rebecca Chulew, Sue-Lynn Ansari, Ariana Guerra, Cecilia Leal, Cynthia Evans, Trina LaFargue, Sophia Bernard, Brett Austin Johnson

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?