Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4158096
Page 1
Download de app Download de app

Free Fire

Veel plezier met Free Fire kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Free Fire

2016
Actie
91min.
16geweld grof taalgebruik

Deel Free Fire

Je vrienden laten weten dat je Free Fire wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Free Fire

Moeite met waar je nou Free Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Free Fire:

€ 14,99 bij bol,com
Vanaf € 4,99 bij iTunes

Samenvatting

Wie in wapens handelt, weet dat daar risico's aan verbonden zijn. Zeker als blijkt dat er bij de kopende én verkopende partij een stel heethoofden rondloopt met de vinger al aan de trekker. In het Boston van 1978 komen in glanzende jasjes en wijde pijpen gestoken retro gangsters bijeen in een afgelegen fabriekshal om een wapendeal af te handelen. Men hoopt op een soepele overdracht, maar op het moment dat twee opgefokte kemphanen uit verschillende groepen ruzie krijgen, begint iedereen te schieten. In de chaos van kogelregens, scheldpartijen en rappe oneliners proberen alle gangsters, onder wie een knappe jongedame die eerst nog tracht de gemoederen te bedaren, deze nacht te overleven. Wie nog rechtop staat na deze retro shoot-out, probeert er met de geldkoffer vandoor te gaan. Na de vervreemdende misdaadkomedie Sightseers (2012) en zijn veelgeprezen verfilmingvan J.G. Ballards dystopische roman High-Rise (2015) keert de Britse cultfilmer Ben Wheatley terug met een crimineel goede actiefilm.

Regisseur en acteurs

Ben Wheatley (regisseur), Brie Larson, Sharlto Copley, Armie Hammer, Cillian Murphy, Jack Reynor, Sam Riley, Michael Smiley, Noah Taylor, Babou Ceesay, Enzo Cilenti, Patrick Bergin, Tom Davis, Mark Monero, Sara Dee

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?