Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5153236
69538674
Page 1
Download de app Download de app

Hampstead

Veel plezier met Hampstead kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Hampstead

2017
Drama
102min.
grof taalgebruik

Deel Hampstead

Je vrienden laten weten dat je Hampstead wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Hampstead

Moeite met waar je nou Hampstead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Hampstead:

€ 8,75 bij bol,com
Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 9,99 bij Bookspot
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton). Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een dakloze man die in Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde. Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken. Het bewijst voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans!

Regisseur en acteurs

Joel Hopkins (regisseur), Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Lesley Manville, Jason Watkins, Simon Callow, Alistair Petrie, Phil Davis, Hugh Skinner, Adeel Akhtar, Rosalind Ayres, Deborah Findlay, William Smith, Brian Protheroe, Peter Singh, Jo Wheatley
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?