Page 1
tt5304464
60232447
Page 1
Download de app Download de app

Happy End

Veel plezier met Happy End kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Happy End

2017
Drama
107min.
9grof taalgebruik angst

Deel Happy End

Je vrienden laten weten dat je Happy End wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Happy End

Moeite met waar je nou Happy End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy End:

€ 5,99 bij Bookspot
€ 9,99 per maand
3,99 per maand bij Cinéart
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne's broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Regisseur en acteurs

Michael Haneke (regisseur), Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Toby Jones, Franz Rogowski, Laura Verlinden, Nabiha Akkari, Loubna Abidar, Dominique Besnehard, Jackee Toto, Hassam Ghancy, David El Hakim, Jack Claudany

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?