Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6079516
Page 1
Download de app Download de app

I See You

Veel plezier met I See You kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

I See You

2019
Thriller
96min.
12geweld grof taalgebruik angst

Deel I See You

Je vrienden laten weten dat je I See You wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk I See You

Moeite met waar je nou I See You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor I See You:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 12,46 bij bol,com
€ 3,99 bij KPN on demand
€ 9,99 bij BoekenVoordeel
Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis
€ 13,99 bij Bookspot
Bekijk nog 5 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De verdwijning van een 10-jarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper (Jon Tenney). Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden, en gedraagt ze zich vreemd. Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf. Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven lijken te leiden. Is Jackie gek aan het worden? Of ligt het gezin echt onder vuur? I See You is een mysterieuze suspense-thriller die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.

Regisseur en acteurs

Adam Randall (regisseur), Helen Hunt, Jon Tenney, Owen Teague, Judah Lewis, Libe Barer, Gregory Alan Williams, Erika Alexander, Allison King, Adam Kern, Riley Caya, Nicole Forester, John Newberg, Teri Clark, Jeremy Gladen, Wyatt McClure, Brooks Roseberry, Cherie McClain, A.J. Ransom

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?