Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6512972
Page 1
Download de app Download de app

Into the Jungle

Veel plezier met Into the Jungle kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Into the Jungle

2018
Documentaire
60min.
al

Deel Into the Jungle

Je vrienden laten weten dat je Into the Jungle wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Into the Jungle

Moeite met waar je nou Into the Jungle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een pasgetrouwd Australisch stel vertrekt naar de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea met een op het eerste gezicht onmogelijke opgave. Jim en Jean Thomas willen de inheemse bevolking ervan overtuigen niet meer te jagen op de tenkile, een boomkangoeroe. Die van oudsher door de bevolking wordt gegeten maar nu op de rand van uitsterven staat. Er zijn nog maar 100 exemplaren van de soort in leven. Na veel verzet lukt het hen om de inwoners te overtuigen. Into the Jungle is een verhaal over toewijding en doorzettingsvermogen, over mensen die bereid zijn hun leven op het spel te zetten om een verschil te maken in de wereld. Met bijdragen van Sir David Attenborough, Jane Goodall en Tim Flannery. Een film van Mark Hanlin in medewerking met Sir David Attenborough en Jane Goodall. Deze film wordt uitgebracht in de reeks WFFR on tour. Prijswinnende natuurfilms op het grote doek.

Regisseur en acteurs

Mark Hanlin (regisseur), David Attenborough, Jane Goodall, Tim Flannery, Fran├žois Montagut, Ludivine Maffren, Michel Laroussi, Philippe Lejour, Laurent Larcher

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?