Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt11816000
Page 1
Download de app Download de app

Jackie en Oopjen

Veel plezier met Jackie en Oopjen kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Jackie en Oopjen

2020
Familie
90min.
6geweld

Deel Jackie en Oopjen

Je vrienden laten weten dat je Jackie en Oopjen wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Jackie en Oopjen

Moeite met waar je nou Jackie en Oopjen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Jackie en Oopjen:

€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 5,99 bij Ziggo On Demand
Vanaf € 4,99 bij T-Mobile Thuis
Vanaf € 4,99 bij iTunes
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks. Als Jackie na sluitingstijd langs hun portretten loopt, volgen de ogen van Oopjen (Sarah Bannier) haar. Jackie dacht dat ze het zich gewoon inbeeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn. Plotseling staat Oopjen voor haar neus, maar Jackie wil niets van haar weten. Ze denkt dat het een verklede actrice is. Maar al snel wordt duidelijk dat Oopjen de waarheid spreekt. Ze is uit het schilderij gestapt omdat ze dacht dat Jackie Aeltje was, het zusje wat ze al jaren kwijt is. Wanneer Oopjen haar vergissing inziet is ze radeloos. Maar de stoere Jackie heeft een groot hart en bovendien is ze gewend om iedereens problemen op te lossen. Ze neemt Oopjen stiekem mee naar huis, zodat ze samen op zoek kunnen naar het schilderij van het verloren zusje. Maar hoe gaat ze die wereldvreemde Oopjen ooit verborgen houden voor haar moeder? En hoe komt Oopjen weer terug in het schilderij? Het antwoord op dit alles zie je vanaf 14 oktober in de vrolijke familiefilm Jackie en Oopjen.

Regisseur en acteurs

Annemarie van de Mond (regisseur), Frouke Verheijde, Sarah Bannier, Karina Smulders, Saar van Aken, Leny Breederveld, Bert Hana, Jaap Spijkers, Jochen Otten, Karmela Shako, Roben Mitchell, Dick van den Toorn, Gürkan Küçüksentürk, Ron Fresen, Sieger Sloot, Tanja Jess, Annabelle Zandbergen, Judith Edixhoven, Monika van der Marel, Elysa Pinas, Marijke Arentsen, Ruud Borra, Hicham Sabir, Nick Golterman, Abatutu, Peter Rene

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?