Page 1
tt0205190
1024850
Page 1
Download de app Download de app

Kruimeltje

Veel plezier met Kruimeltje kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Kruimeltje

1999
Drama
119min.
al

Deel Kruimeltje

Je vrienden laten weten dat je Kruimeltje wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Kruimeltje

Moeite met waar je nou Kruimeltje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Kruimeltje:

€ 2,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 8,99 per maand
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Het is 1921. De tienjarige Kruimeltje leidt een zwervend bestaan op straat. Van zijn verzorgster vrouw Koster, bij wie zijn moeder hem als baby heeft achtergelaten, mag hij pas weer thuiskomen als hij geld heeft verdiend. Als vrouw Koster sterft, heeft Kruimeltje helemaal niemand meer. Kruidenier Wilkes is begaan met het lot van Kruimeltje. Samen met zijn beste vriend, de straathond Moor, hebben ze bij Wilkes nu eindelijk een echt thuis. Dan komt Kruimeltje erachter dat Wilkes zijn vader heeft gekend. Zijn vader heet Harry Volker en is tien jaar geleden als goudzoeker naar Amerika vertrokken. Wilkes zal hem gaan zoeken. Zal Kruimeltje ooit nog zijn vader en moeder ontmoeten?

Regisseur en acteurs

Maria Peters (regisseur), Ruud Feltkamp, Hugo Haenen, Rick Engelkes, Yannick van de Velde, Jack Wouterse, Jan Decleir, Thekla Reuten, Sacha Bulthuis, Lou Landré, Johnny Kraaijkamp Sr.

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?