Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
Download app   icon   google play
Page 1
tt8941316
Page 1
Download de app Download de app

Klara en de gekke koeien

Veel plezier met Klara en de gekke koeien kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Klara en de gekke koeien

2018
Animatie
66min.
6angst

Kijk Klara en de gekke koeien

Moeite met waar je nou Klara en de gekke koeien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Klara en de gekke koeien:

€ 10,99 bij Bookspot
€ 9,99 bij BoekenVoordeel
€ 7,99 bij bol,com
Vanaf € 3,99 bij iTunes
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Regisseur en acteurs

Lise Osvoll (regisseur), Henriette Faye-Schjøll, Fridtjov Såheim, Bjarte Tjøstheim, Jan Martin Johnsen, Mats Eldøen, Sigrid Bonde Tusvik, Marit Andreassen, Charlotte Frogner, Oda Osvoll Avatsmark, Solveig Kloppen, Stig J. Haugen, Arif Salum

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Sluiten  Sluiten