Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt10384744
162500175,176606572
Page 1
Download de app Download de app

La odisea de los giles

Veel plezier met La odisea de los giles kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

La odisea de los giles

2019
Komedie
116min.
12grof taalgebruik angst

Kijk La odisea de los giles

Moeite met waar je nou La odisea de los giles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor La odisea de los giles:

€ 2,49 bij Pathé Thuis
€ 3,99 bij Amazon Prime
Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis
€ 3,99 bij KPN on demand
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In La Odisea maken we kennis met een groep vrienden uit een Argentijns dorpje, die het heft in eigen handen neemt wanneer hun spaargeld van hen wordt afgenomen. Een innemend en komisch verhaal over de veerkracht van de gewone man. Met Ricardo Darín (El secreto de sus ojos, Wild Tales) in de hoofdrol. Voormalig voetballer Fermín Pelassi (Ricardo Darín) en zijn vrouw Lidia besluiten hun droom waar te maken door samen met dorpsgenoten een bedrijf op poten te zetten. Ze verzamelen het geld wat ze daarvoor nodig hebben en vertrouwen het bedrag toe aan de lokale bank. Maar even later verdwijnt de corrupte bankmanager met al hun geld, vlak voor de beruchte Corralito. De vrienden bundelen hun krachten om terug te krijgen wat hen toebehoort en bedenken een wraakplan. La Odisea ging in première op het Filmfestival van Toronto. De film won bij de uitreiking van de Goya's - de Spaanse Oscars - de prijs voor Best Iberoamerican Film (Best Spaans-Amerikaanse film).

Regisseur en acteurs

Sebastián Borensztein (regisseur), Ricardo Darín, Luis Brandoni, Chino Darín, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Carlos Belloso, Rita Cortese, Andrés Parra, Marco Antonio Caponi, Guillermo Jacubowicz , Alejandro Gigena, Ailín Zaninovich, Luciano Cazaux
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?