Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7275830
Page 1
Download de app Download de app

Lara

Veel plezier met Lara kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Lara

2019
Drama
98min.
al

Deel Lara

Je vrienden laten weten dat je Lara wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Lara

Moeite met waar je nou Lara moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Lara:

Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis

Samenvatting

Vandaag is het Lara's zestigste verjaardag en de dag waarop haar zoon Viktor een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op en deelt die uit aan oude bekenden. Het wordt een dag en avond vol bijzondere ontmoetingen en verrassingen. Lara is een aangrijpend maar ook een genuanceerd verhaal over een veeleisende moeder. Regisseur Jan Ole Gerster, bekend van Oh Boy (2012), is een van Duitslands meest gewaardeerde jonge filmmakers. In zijn nieuwe film Lara worden de hoofdrollen verzorgd door Corinna Harfouch (Der Untergang, Perfume) en Tom Schilling (Werk ohne Autor, Oh Boy, Der Baader Meinhof Complex). Lara kreeg inmiddels meerdere prijzen op internationale filmfestivals waaronder de Speciale Juryprijs op het Karlovy Vary International Film Festival en de FipresciI prijs op het Munich Filmfestival. De film werd eind vorig jaar met veel succes in de Duitse bioscopen uitgebracht.

Regisseur en acteurs

Jan Ole Gerster (regisseur), Corinna Harfouch, Tom Schilling, Volkmar Kleinert, André Jung, Gudrun Ritter, Rainer Bock, Hildegard Schroedter, Susanne Bredehöft, Steffen Jürgens, Tina Pfurr, Till Butterbach, Mala Emde, Hendrik von Bültzingslöwen, Friederike Kempter, Maria Dragus, Mark Filatov, Edin Hasanović, Birge Schade, Alexander Khuon, Johann von Bülow, Stephan Taubert

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?