Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8623904
Page 1
Download de app Download de app

Last Christmas

Veel plezier met Last Christmas kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Last Christmas

2019
Romantiek
103min.
9angstgrof taalgebruik

Deel Last Christmas

Je vrienden laten weten dat je Last Christmas wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Last Christmas

Moeite met waar je nou Last Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Last Christmas:

€ 4,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 18,99 bij bol,com
€ 19,99 bij mediamarkt,nl
€ 17,99 bij BoekenVoordeel
€ 4,99 bij KPN on demand
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je de gewoon naar je hart luisteren... en een beetje 'faith' hebben. De muziek van George Michael is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film ook nog nooit eerder uitgebracht materiaal te horen zijn van deze legendarische artiest, die gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht heeft en tal van hits gescoord heeft.

Regisseur en acteurs

Paul Feig (regisseur), Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh, Patti LuPone, Rob Delaney, Lydia Leonard, Sue Perkins, Peter Mygind, Rebecca Root, Jacqueline Ramnarine, Jade Anouka, Laura Evelyn, Ingrid Oliver

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?