Page 1
tt5712152
65283475
Page 1
Download de app Download de app

Layla M.

Veel plezier met Layla M. kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Layla M.

2016
Drama
98min.
12discriminatie geweld grof taalgebruik seks

Deel Layla M.

Je vrienden laten weten dat je Layla M. wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Layla M.

Moeite met waar je nou Layla M. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Layla M.:

€ 9,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 3,99 bij Amazon Prime
€ 9,99 per maand
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

LAYLA M. gaat over de 18-jarige Layla (Nora El Koussour), een Amsterdamse van Marokkaanse afkomst die zich tegen de wil van haar ouders en vanuit overtuiging aansluit bij een groep jonge Moslims die strijden voor acceptatie en het uitoefenen van hun geloof. Binnen de groep ontmoet ze Abdel (Ilias Addab), een jongen die haar begrijpt en haar verhalen over de ruzies thuis aanhoort. Layla wordt verliefd. In het geheim trouwen ze en Layla reist met hem naar het Midden-Oosten. Al snel blijkt dat Abdel steeds meer zijn eigen weg volgt en een buurvrouw is haar enige contact met de buitenwereld. Langzaamaan en tot haar afgrijzen, realiseert Layla zich wat de echte reden is van hun reis.

Regisseur en acteurs

Mijke de Jong (regisseur), Nora el Koussour, Ilias Addab, Hassan Akkouch, Yasemin Cetinkaya, Husam Chadat, Karl Ferlin, Sachli Gholamalizad, Mohammed Azaay, Zouhair Ait Aadi, Steef Cuijpers, Miraj de Groof, Kerem Demirci, Nici Granit, Juju Habip, Batouz Nassaj

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?