Page 1
tt7476116
109779397
Page 1
Download de app Download de app

Le grand bain

Veel plezier met Le grand bain kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Le grand bain

2018
Tragikomedie
122min.
12discriminatie drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik

Deel Le grand bain

Je vrienden laten weten dat je Le grand bain wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Le grand bain

Moeite met waar je nou Le grand bain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Le grand bain:

vr 18 juni 21:35
€ 3,99 bij Amazon Prime
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 10,99 bij Bookspot
Vanaf € 1,99 bij Cinetree
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft. In de ontroerende Franse tragikomedie Le Grand Bain schetst filmmaker Gilles Lellouche (Narco) met de nodige humor een authentiek beeld van het leven zoals het komt. Deze feelgoodfilm is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ging vorig jaar in première op het filmfestival van Cannes. Le Grand Bain is in Frankrijk genomineerd voor maar liefst 10 Césars en is met 4,3 miljoen bezoekers een van de grootste Franse filmhits van het afgelopen jaar. Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel), Virginie Efira (Elle, Un amour impossible), Guillaume Canet (Double Vies), Leïla Bekhti (Un prophète) en Benoît Poelvoorde (Coco avant Chanel, Le tout nouveau testament) vertolken de hoofdrollen in deze ook door de pers zeer positief ontvangen film.

Regisseur en acteurs

Gilles Lellouche (regisseur), Guillaume Canet, Mathieu Amalric, Virginie Efira, Leïla Bekhti, Marina Foïs, Benoît Poelvoorde, Jean-Hugues Anglade, Jonathan Zaccaï, Mélanie Doutey, Noée Abita, Philippe Katerine, Félix Moati

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?