Page 1
tt10749896
133522348,161355307
Page 1
Download de app Download de app

Aznavour, le regard de Charles

Veel plezier met Aznavour, le regard de Charles kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Aznavour, le regard de Charles

2019
Documentaire
76min.
al

Kijk Aznavour, le regard de Charles

Moeite met waar je nou Aznavour, le regard de Charles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Aznavour, le regard de Charles:

Te zien bij De Balie,
maandag 27 september 16:45

Samenvatting

In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

Regisseur en acteurs

Marc di Domenico (regisseur), Romain Duris, Marie Montoya, Michel Klochendler, Charles Aznavour, Pierre Roche, Lino Ventura, Evelyne Plessis, Édith Piaf, Jacques Pills, Michèle Mercier, Ulla Thorsell, Georges Franju, Anouk Aimée, Jean-Pierre Mocky, Johnny Hallyday, Catherine Deneuve, Virna Lisi, Robert Hossein, Nicoletta, Patrick Aznavour, Seda Aznavour, Mamigon Aznavourian

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?