Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0385887
Page 1
Download de app Download de app

Motherless Brooklyn

Veel plezier met Motherless Brooklyn kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Motherless Brooklyn

2019
Misdaad
144min.
16geweld grof taalgebruik

Deel Motherless Brooklyn

Je vrienden laten weten dat je Motherless Brooklyn wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Motherless Brooklyn

Moeite met waar je nou Motherless Brooklyn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Motherless Brooklyn:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 17,95 bij mediamarkt,nl
€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 5,99 bij Ziggo On Demand
€ 4,99 bij KPN on demand
€ 17,89 bij bol,com
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad. Het mysterie leidt hem van jazzclubs in Harlem, waar de gin rijkelijk vloeit, naar de ruige sloppenwijken van Brooklyn en uiteindelijk naar de luxueuze vertrekken van de machthebbers van New York. Lionel gaat de strijd aan met boeven, corruptie en de gevaarlijkste man van de stad, uit respect voor zijn vriend en om de vrouw te redden die weleens zijn eigen redding zou kunnen zijn. "Motherless Brooklyn" is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Edward Norton, die ook de hoofdrol vertolkt. De weg naar het witte doek begon in 1999 toen Norton een film zag in Jonathan Lethem's roman Motherless Brooklyn en zijn onvergetelijke hoofdpersoon. Maar al vanaf het begin wilde Norton Lethem's personages plaatsen in een andere tijd en plot, en de film een bijzondere sfeer geven door het verhaal zich te laten afspelen in de jaren 50 - een tijd van grote verandering in New York. De sterrencast bestaat uit Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones, Michael Kenneth Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Dallas Roberts, Josh Pais, Robert Ray Wisdom, Fisher Stevens, en ook Alec Baldwin en Willem Dafoe. Norton produceerde de film samen met zijn Class 5 Films-productiepartner Bill Migliore, Michael Bederman en Gigi Pritzker en Rachel Shane van MWM Studios. Adrian Alperovich, Sue Kroll, Daniel Nadler, Robert F. Smith en Brian Niranjan Sheth waren uitvoerend producent. Achter de schermen werkte Norton samen met de tweemaal voor een Oscar® genomineerde cameraregisseur Dick Pope ("Mr. Turner", "The Illusionist"), productiedesigner Beth Mickle ("Drive", "Collateral Beauty"), de Oscar®-genomineerde editor Joe Klotz ("Precious", "The Butler") en kostuumontwerper Amy Roth (tv-serie "The Looming Tower", "Indignation"). Muziek speelt een belangrijke rol en is bepalend voor de sfeer en de tijdsgeest van "Motherless Brooklyn". In de score, gecomponeerd door Daniel Pemberton ("Steve Jobs", "All The Money In The World", "Oceans 8", "Spider Man: Into The Spiderverse"), is onder meer Wynton Marsalis te horen op de trompet. De film bevat ook een nieuw nummer geschreven en uitgevoerd door Thom Yorke. Warner Bros. Pictures presenteert een Class 5 Films / MWM Studios Production, "Motherless Brooklyn". De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Regisseur en acteurs

Edward Norton (regisseur), Bruce Willis, Edward Norton, Willem Dafoe, Leslie Mann, Ethan Suplee, Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, Josh Pais, Michael Kenneth Williams, Cherry Jones, Candace M. Smith, Fisher Stevens, Bobby Cannavale, Dallas Roberts, Robert Wisdom, Courtney Gonzalez, Joseph Siravo, Doris McCarthy, Erica Sweany, Stephen Adly Guirgis, Radu Spinghel, Olli Haaskivi, Migs Govea, Katy Davis, Blaise Corrigan

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?