Page 1
tt2321405
57077297
Page 1
Download de app Download de app

Mijn Naam is Courgette

Veel plezier met Mijn Naam is Courgette kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Mijn Naam is Courgette

2016
Animatie
66min.
algeweld

Kijk Mijn Naam is Courgette

Moeite met waar je nou Mijn Naam is Courgette moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Mijn Naam is Courgette:

Vanaf € 1,99 bij Cinetree
€ 8,16 bij bol,com
3,99 per maand bij Cinéart
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 9,99 per maand
Bekijk nog 5 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Courgette is de bijnaam van een 9-jarige jongen. Na de plotselinge dood van zijn moeder wordt Courgette opgevangen door politieman Raymond. Raymond brengt hem naar zijn nieuwe huis. Het is een opvanghuis met andere kinderen van zijn leeftijd die niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Het kost Courgette moeite zich op zijn gemak te voelen en de andere kinderen moeten erg aan hem wennen. Na de komst van een nieuw meisje, Camille, begint hij zich thuis te voelen. Dankzij Raymond en zijn nieuwe vrienden in het huis vindt Courgette liefde en een nieuwe familie.

Regisseur en acteurs

Claude Barras (regisseur), Gaspard Schlatter, Sixtine Murat, Paulin Jaccoud, Michel Vuillermoz, Raul Ribera, Estelle Hennard, Elliot Sanchez, Lou Wick, Brigitte Rosset, Natacha Koutchoumov, Monica Budde, Adrien Barazzone, Véronique Montel, Romane Cretegny, Evelyne Bouvier

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?