Page 1
tt10334456
165357464,165357468
Page 1
Download de app Download de app

Once Were Brothers

Veel plezier met Once Were Brothers kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Once Were Brothers

2019
Documentaire
100min.
12

Deel Once Were Brothers

Je vrienden laten weten dat je Once Were Brothers wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Once Were Brothers

Moeite met waar je nou Once Were Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Once Were Brothers:

€ 3,99 bij Amazon Prime

Samenvatting

Een hele fijne documentaire over 'The Band', legendarische muziekgroep uit de jaren '60, die niet alleen het subgenre "Americana" uitvonden, maar waarvan de leden "three of the greatest white singers in rock history," waren aldus de "Boss" Springsteen. Vol muziek en begeleid door enthousiaste fans als Bruce Springsteen, Martin Scorsese, Eric Clapton, Taj Mahal en Van Morrison vertelt Robbie Robertson als een van de twee nog in leven zijnde bandleden het buitengewone en per definitie gekleurde verhaal van hun opkomst en ondergang. Nog bijzonder jong (Robbie Robertson is 16) worden de vijf geniale muzikanten als begeleidingsband bij elkaar gehaald. Hierdoor ontstaat er een zeldzaam hechte broederschap tussen hen. Na een mislukte toer met Bob Dylan trekken ze zich terug in een lelijk roze huis op het platteland van Woodstock. Ze leven er als een gezin, maken heel veel lol en musiceren elke dag in de kelder. En debuteren vervolgens met een plaat die zo vanzelfsprekend Rockabilly, Bob Dylan, Muddy Waters en Roots Music mengt dat ze pardoes het nieuw subgenre Americana introduceren. Drugs en ruzie luiden het einde in. Na acht jaar komt aan al die prachtige liedjes en die hechte broederschap een eind. Al sluit The Band die met het legendarische slotconcert The Last Waltz wel grandioos af. "There is no band that emphasises coming together and becoming greater than the sum of their parts than The Band. Simply their name The Band. That was it!" - Bruce Springsteen.

Regisseur en acteurs

Daniel Roher (regisseur), Robbie Robertson, Martin Scorsese, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Peter Gabriel, Van Morrison, Ronnie Hawkins, Taj Mahal
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?