Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0120780
Page 1
Download de app Download de app

Out of Sight

Veel plezier met Out of Sight kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Out of Sight

1998
Misdaad
123min.
12geweld grof taalgebruik angst

Deel Out of Sight

Je vrienden laten weten dat je Out of Sight wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Out of Sight

Moeite met waar je nou Out of Sight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Out of Sight:

Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

De veertigjarige Jack Foley heeft twee decennia van bankovervallen op zijn actief staan. Zonder ooit gebruik te maken van een wapen, slaagde Foley erin meer banken te overvallen dan andere misdadigers een cheque komen innen. Er was maar één probleem: hij werd keer op keer opgepakt. Deze keer kijkt hij aan tegen een lange gevangenisstraf, maar hij is niet van plan om die uit te zitten. Hij is vastbesloten om voorgoed uit de gevangenis te blijven. Hij plant nog één grote overval en dan kan hij zijn misdadig leven vaarwel zeggen. Karen Sisco is opgegroeid in een politieomgeving. Haar vader, een privé-detective, had altijd gehoopt dat ze in zijn voetsporen zou treden. Maar Karen koos er voor om in dienst te gaan bij de politie van Miami. Als Karen op een dag in de gevangenis moet zijn, is ze getuige van de ontsnapping van Jack. Voor ze het goed en wel beseft, deelt ze een autokoffer met de galante misdadiger.

Regisseur en acteurs

Steven Soderbergh (regisseur), George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames, Don Cheadle, Catherine Keener, Dennis Farina, Steve Zahn, Albert Brooks, Luis Guzmán, Isaiah Washington, Brad Martin, James Black, Keith Loneker, Paul Calderon, Viola Davis, Wayne Pére, Joe Chrest, Nancy Allen, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Michael Keaton

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?