Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5776858
Page 1
Download de app Download de app

Phantom Thread

Veel plezier met Phantom Thread kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Phantom Thread

2017
Drama
130min.
6discriminatie drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik seks angst

Deel Phantom Thread

Je vrienden laten weten dat je Phantom Thread wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Phantom Thread

Moeite met waar je nou Phantom Thread moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Phantom Thread:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 8,99 bij Bookspot
€ 7,99 bij mediamarkt,nl
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcock's leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma (Vicky Krieps), die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had overhoop gooit. Met zijn nieuwste film schept Paul Thomas Anderson een fraai aangekleed portret van een artiest die een creatieve ontdekkingsreis doormaakt, en van de vrouwen die zijn wereld draaiende houden. Phantom Thread is de achtste film van Paul Thomas Anderson en zijn tweede samenwerking met Daniel Day-Lewis. Met o.a. drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood, Lincoln, My Left Foot) Lesley Manville (Maleficent, Another Year) en Vicky Krieps (Hanna, A Most Wanted Man). Geregisseerd en geschreven door Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia, The Master).

Regisseur en acteurs

Paul Thomas Anderson (regisseur), Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps, Lesley Manville, Camilla Rutherford, Gina McKee, Brian Gleeson, Harriet Sansom Harris, Lujza Richter, Julia Davis, Nicholas Mander, Philip Franks, Phyllis MacMahon, Harriet Leitch, Silas Carson, Richard Graham, Martin Dew, Ian Harrod, Eric Sigmundsson, Jane Perry, Tim Ahern, Emma Clandon, Sarah Lamesch, Dave Simon, David Charles-Cully, Michael Gabbitas

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?