Page 1
tt10438500
174097120,194625927
Page 1
Download de app Download de app

Picciridda

Veel plezier met Picciridda kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Picciridda

2020
Drama
95min.
12

Deel Picciridda

Je vrienden laten weten dat je Picciridda wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Picciridda

Moeite met waar je nou Picciridda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Picciridda:

€ 7,99 bij Bookspot
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 7,35 bij bol,com
Vanaf € 3,99 bij iTunes
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Een Siciliaans vissersdorpje in de jaren '60. Julia is elf jaar als haar ouders besluiten hun povere bestaan te verruilen voor een zoektocht naar werk en geluk in Frankrijk. Het meisje zelf is geen onderdeel van het plan. Zij komt te wonen bij haar grootmoeder, de strenge en schijnbaar emotieloze Maria. Lucia wordt gekweld door nostalgische gevoelens over haar ouders. Maar naarmate de tijd verstrijkt, begint ze belangstelling te krijgen voor mannen. Een mysterieuze wereld waar ze van haar grootmoeder ver vandaan moet blijven maar die ze zelf graag wil ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid verliest Julia op een dag haar kinderlijke onschuld aan een afschuwelijk familiegeheim. Vanaf dat moment ziet ze de wereld met andere ogen. Picciridda werd door pers en filmprofessionals geprezen als een meesterwerk in de beste Italiaanse traditie. De film behandelt klassieke thema's als generatieconflicten, vrouwenonderdrukking en de pijn van gezinsleden die door emigratie van elkaar worden gescheiden.

Regisseur en acteurs

Paolo Licata (regisseur), Tania Bambaci, Lucia Sardo, Ileana Rigano, Katia Greco, Nicoletta Cifariello, Gerlando Gramaglia, Claudio Collovà, Valentina Ferrante, Loredana Marino, Marta Castiglia

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?