Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0382912
Page 1
Download de app Download de app

Pluk van de Petteflet

Veel plezier met Pluk van de Petteflet kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Pluk van de Petteflet

2004
Jeugd
91min.
al

Deel Pluk van de Petteflet

Je vrienden laten weten dat je Pluk van de Petteflet wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Pluk van de Petteflet

Moeite met waar je nou Pluk van de Petteflet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Pluk van de Petteflet:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 9,99 per maand
€ 8,99 bij Bookspot
€ 7,99 per maand
€ 8,99 per maand
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Op zijn zoektocht naar een nieuwe plek om te wonen, komt de achtjarige Pluk met zijn kleine rode kraan-wagentje terecht bij de Petteflet. Er is geen kamertje beschikbaar, maar in de aangrenzende Tortel­tuin ontmoet Pluk Dollie de Duif die hem vertelt dat het torenkamertje op de Petteflet leegstaat. Pluk doet zijn intrek in de Petteflet en al snel maakt hij kennis met een aantal flatbewoners, zoals mevrouw Helderder en haar dochter Aagje, meneer Pen van het winkeltje onderin de flat en vader Stamper met zijn vijf zoontjes. Pluk maakt snel vrienden met de bewoners in de Petteflet en de dieren uit de Torteltuin en helpt hen als er problemen zijn. Op een ochtend schrikt Pluk op van een oorverdovend lawaai: er wordt een bouwkeet in de Torteltuin getakeld. Pluk gaat op onderzoek uit en ontdekt dat de tuin vernietigd wordt om plaats te maken voor een vogelmuseum. Men denkt dat de Krullevaar, die zijn broedplaats in de Torteltuin had, is uitgestorven en dus kan de Torteltuin worden platgegooid. Gaat het Pluk lukken om de Torteltuin te behouden en kan hij de Krullevaar redden?

Regisseur en acteurs

Ben Sombogaart (regisseur), Pieter van Rijn (regisseur), Janieck van de Polder, Suzanne Zuiderwijk, Yeshela Crommelin, Colin Tetteroo, Luka Shäfer, Siebe Schoneveld, Tobias Schoneveld, Willem Smit, Jack Wouterse, Hanneke Riemer, Arjan Ederveen, Erik van Muiswinkel

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?