Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9850344
Page 1
Download de app Download de app

Police

Veel plezier met Police kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Police

2020
Drama
98min.
9

Deel Police

Je vrienden laten weten dat je Police wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Police

Moeite met waar je nou Police moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Police:

Samenvatting

De Parijse agenten Aristide en Virginie delen niet alleen een heimelijke liefdesaffaire, maar deze lange nacht ook een politieauto met hun collega Erik. Met de ongewone opdracht om asielzoeker Asomidin Tohirov weg te brengen zodat hij kan worden uitgezet naar Tadsjikistan, zijn ze onderweg naar vliegveld Charles de Gaulle. Hun persoonlijke beslommeringen thuis en de terugkerende menselijke misère waar ze dagelijks mee te maken hebben in hun politiewerk maken de sfeer in de auto soms behoorlijk gespannen. Zittend op de achterbank naast de angstige Tohirov - die enkel het Tadzjieks machtig is - komt Virginie tot het besef dat ze zijn leven in gevaar brengen door hem terug te sturen. Ze neemt Aristide en Erik mee in haar dilemma en het dringt tot hen door dat Tohirov's lot in hun handen ligt. De Franse filmmaker Anne Fontaine (Les Innocentes, Coco Avant Chanel) bewerkte het script samen met Claire Barré aan de hand van Hugo Boris' in Frankrijk goed ontvangen roman Police (2016). Met haar scherpe gevoel voor essentie en effectieve mise-en-scène maakte ze een aangrijpende policier in sociaal-realistische sfeer, verteld vanuit verschillende perspectieven en zonder dat er een schot gelost wordt. De hoofdrollen zijn voor Virginie Efira (Le Grand Bain, Elle), Omar Sy (Demain tout Commence, Intouchables), Grégory Gadebois (J'accuse) en Payman Maadi (A Separation). De film ging in wereldpremière tijdens de Berlinale 2020.

Regisseur en acteurs

Anne Fontaine (regisseur), Peyman Maadi, Omar Sy, Virginie Efira, Grégory Gadebois, Aurore Broutin, Nagisa Morimoto, Tadrina Hocking, Anne-Gaëlle Jourdain

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?