Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9116358
Page 1
Download de app Download de app

Promare

Veel plezier met Promare kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Promare

2019
Animatie
111min.
6

Deel Promare

Je vrienden laten weten dat je Promare wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Promare

Moeite met waar je nou Promare moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Promare:

Te zien bij Euroscoop Schiedam,
maandag 28 september 14:00
Te zien bij Euroscoop Tilburg,
dinsdag 29 september 14:20
Weten in welke bioscopen Promare draait?
Kies een stad

Samenvatting

Promare is een zinderend, grandioos en spectaculair vormgegeven sci-fi actie-avontuur van de maker van Kill la Kill en Gurren Lagann en studio Trigger (Little Witch Academia). Waarin de altijd halfnaakte brandweerman Galo Thymos, "the world's number one firefighting idiot" het opneemt tegen frenemy Lio Fotia, de jonge leider van Mad Burnish, de rebelse outcasts met pyro-kinetische krachten. Dertig jaar geleden bleken sommige mensen ineens spontaan te kunnen ontvlammen. Met als gevolg dat het grootste deel van de aarde verwoest werd in een enorme wereldbrand. Nu zijn er speciale brandweerkorpsen om de spontane branden te blussen. Maar ook zijn er de Freeze Forces, die Gestapo-stijl de rebelse mutanten oppakken en gevangen zetten. Een burgeroorlog dreigt en Galo Thymos ontdekt dat er meer aan de hand is dan zijn burgemeester Kray Foresight hem vertelt. De wildste en meest innovatieve anime-regisseur van zijn generatie, Hiroyuki Imaishi levert met Promare zijn meesterproef af. De mix van kleurijke, oogverblindende beelden, uitbundige actie en zelfbewust geklets is bedwelmend; een hypnotische tornado van heldere geometrische patronen, pastelkleurige vlammen en duizelingwekkende opnames van een "electric neon" landschap. Een film zoals je nog nooit eerder gezien hebt. "The film is nearly two hours long and passes in what feels like 45 seconds. It is wildly entertaining and blaringly ridiculous, and I want to watch it every night for a week." - Daily Telegraph.

Regisseur en acteurs

Hiroyuki Imaishi (regisseur), Kenichi Matsuyama, Taichi Saotome, Masato Sakai, Ayane Sakura, Hiroyuki Yoshino, Tetsu Inada, Mayumi Shintani, Rikiya Koyama, Ami Koshimizu, Taiten Kusunoki, Nobuyuki Hiyama, Katsuyuki Konishi, Kendo Kobayashi

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?