Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4664244
Page 1
Download de app Download de app

Sanctuary

Veel plezier met Sanctuary kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Sanctuary

2016
Komedie
87min.
12geweld grof taalgebruik

Deel Sanctuary

Je vrienden laten weten dat je Sanctuary wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Sanctuary

Moeite met waar je nou Sanctuary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Larry en Sophie hebben allebei een verstandelijke beperking en zijn verliefd op elkaar. Ze kopen de onnozele hulpverlener Tom om voor hen een middagje in een hotel te boeken voor een afspraakje. Terwijl Larry en Sophie worstelen met hun gevoelens, hun toekomst en het gebruik van een condoom, ontsnappen hun vrienden van het trainingscentrum aan het niet zo waakzame oog van Tom en gaan tekeer door het Ierse havenstadje Galway.

Regisseur en acteurs

Len Collin (regisseur), Kieran Coppinger, Charlene Kelly, Robert Doherty, Stephen Marcus, Amy-Joyce Hastings, Tara Breathnach, Christopher Dunne, Caroline Grace-Cassidy, Christian O'Reilly, Jennifer Cox, Garrett Philips, Patrick Becker, Emer Macken, Frank Butcher, Karen Murphy, Eileen Gibbons, Orla McGovern, Brian Durcan, Michael Hayes, Steven Monaghan, Paul Connolly, Richard Hickey, Valerie Egan
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?