Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7872636
Page 1
Download de app Download de app

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Veel plezier met Sinterklaas en de vlucht door de lucht kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

2018
Familie
67min.
al

Kijk Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Moeite met waar je nou Sinterklaas en de vlucht door de lucht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Sinterklaas en de vlucht door de lucht:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Ziggo On Demand
€ 7,99 bij Bookspot

Samenvatting

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand "nee" zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan…?

Regisseur en acteurs

Armando de Boer (regisseur), Wilbert Gieske, Marijn De Valck, Anouk de Pater, Soy Kroon, Yenthe Bos, Beryl van Praag, Job Bovelander, Piet van der Pas, Wim Schluter, Frans de Wit, Tim de Zwart, Bas Hoeflaak
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?