Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1766094
Page 1
Download de app Download de app

So Undercover

Veel plezier met So Undercover kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

So Undercover

2012
Actiekomedie
94min.

Deel So Undercover

Je vrienden laten weten dat je So Undercover wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk So Undercover

Moeite met waar je nou So Undercover moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor So Undercover:

€ 4,99 per maand

Samenvatting

Molly Morris is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Wanneer zij undercover moet doorgaan voor een naïeve universiteitsstudente en in huis komt bij een meidendispuut, is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Als opdracht moet ze daar de dochter van een belangrijke getuige beschermen. Maar al snel raakt ze verwikkeld in de normale dagelijkse tienerdilemma's. Want er gewoon bij horen en een knappe jongen daten is niet zo makkelijk als het lijkt. Terwijl de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly erachter dat niet iedereen is wie hij lijkt te zijn...

Regisseur en acteurs

Tom Vaughan (regisseur), Miley Cyrus, Joshua Bowman, Eloise Mumford, Jeremy Piven, Autumn Reeser, Alexis Knapp, Matthew Settle, Megan Park, Mike O'Malley, Kelly Osbourne, Lauren McKnight, Jimmy Lee Jr.

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?