Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
Download app   icon   google play
Page 1
tt9514970
Page 1
Download de app Download de app

Sons of Denmark

Veel plezier met Sons of Denmark kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Sons of Denmark

2019
Drama
120min.

Deel Sons of Denmark

Je vrienden laten weten dat je Sons of Denmark wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Sons of Denmark

Moeite met waar je nou Sons of Denmark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Sons of Denmark:

Te zien bij Filmhuis Den Haag,
donderdag 27 februari
Te zien bij Filmtheater Gigant,
zaterdag 29 februari
Te zien bij De Uitkijk,
donderdag 27 februari
Te zien bij Filmhuis Bussum,
dinsdag 3 maart
Te zien bij Het Ketelhuis,
donderdag 27 februari
Te zien bij Focus,
donderdag 27 februari
Te zien bij Natlab,
vrijdag 28 februari
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder
Weten in welke bioscopen Sons of Denmark draait?
Kies een stad

Samenvatting

Een jaar nadat Denemarken werd opgeschrikt door een dodelijke bomaanslag, voert de ultranationalistische politicus Martin Nordahl met zijn Nationale Beweging de verkiezingspolls aan. Onder invloed van zijn onverbloemde anti-immigratieretoriek is de stemming in de samenleving ten aanzien van etnische minderheden razendsnel verhard; vooral mensen met een Arabische achtergrond moeten het ontgelden. In dit klimaat voelt de negentienjarige Zakaria de noodzaak om in actie te komen, voor zijn eigen veiligheid en die van zijn familie. Maar om te doen wat hij denkt dat nodig is om het politieke tij te keren, moet hij zowel zijn moeder als broertje in de steek laten. Zakaria sluit zich aan bij een radicale organisatie, waar hij Ali ontmoet. Beide mannen maken zich zorgen om de huidige staat van hun land, dat zich keert tegen burgers met een migratieachtergrond, en besluiten actie te ondernemen. Maar ze zijn allebei slechts marionetten in de handen van de machthebbers. Deze politieke thriller met trekken van een klassieke tragedie draait om de vraag hoe het hoofd koel te houden wanneer angst en haat de samenleving binnendringen. Politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in Denemarken en ver daarbuiten zijn duidelijk te herkennen in het scenario dat Ulaa Salim voor zijn speelfilmdebuut schreef.

Regisseur en acteurs

Ulaa Salim (regisseur), Zaki Youssef, Mohammed Ismail Mohammed, Rasmus Bjerg, Imad Abul-Foul, Olaf Johannessen, Shirin Habib Shukr, Ivan Ala Ali, Özlem Sağlanmak, Morten Holst, Ali Hossein Al-Khudri, Stine Prætorius, Mikkel Derby Kragh, Morten Burian, Elliott Crosset Hove, Ari Alexander, Carsten Bak Meisner

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Sluiten  Sluiten