Page 1
tt0245429
857903,131165
Page 1
Download de app Download de app

Spirited Away

Veel plezier met Spirited Away kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Deel Spirited Away

Je vrienden laten weten dat je Spirited Away wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Spirited Away

€ 7,99 per maand
€ 9,99 bij bol,com
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komt Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden. Een kleine jongen, Haku, helpt haar zich aan te passen aan deze vreemde omgeving, maar Chihiro wil maar één ding: ontsnappen en terugkeren naar haar eigen wereld.

"Spirited Away" kreeg een Oscar voor Beste Animatiefilm. Deze film is dan ook een pareltje, dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen ten zéérste zal aanspreken. De film won naast een Oscar, ook de Gouden Beer in Berlijn, de Silver Scream Award (Publieksprijs van het Festival van de Fantastische Film) en was winnaar van de Cinekid Film Award voor de Beste Animatiefilm.

Let op: de informatie die op de hoes staat is niet juist. Deze film bevat geen Nederlandse audio, alleen Japanse en Franse. Wel bevat de deze Nederlandse ondertiteling.

Regisseur en acteurs

Hayao Miyazaki (regisseur), Rumi Hiiragi, Miyu Irino, Mari Natsuki, Bunta Sugawara, Yumi Tamai, Ryunosuke Kamiki, Takashi Naitō, Yasuko Sawaguchi, Tatsuya Gashûin, Yo Oizumi, Koba Hayashi, Tsunehiko Kamijô, Takehiko Ono, Akio Nakamura, Ken Yasuda
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Dit is een kijkwijzer popup