Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3568804
64293521
Page 1
Download de app Download de app

Storm: Letters van Vuur

Veel plezier met Storm: Letters van Vuur kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Storm: Letters van Vuur

2017
Familie
100min.
9angst

Kijk Storm: Letters van Vuur

Moeite met waar je nou Storm: Letters van Vuur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Storm: Letters van Vuur:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij KPN on demand
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Storm speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de twaalfjarige Storm ziet hoe zijn vader Klaas wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid.

Regisseur en acteurs

Dennis Bots (regisseur), Davy Gomez, Yorick van Wageningen, Angela Schijf, Juna de Leeuw, Peter van den Begin, Maarten Heijmans, Egbert Jan Weeber, Tibo Vandenborre, Luc Feit, Laura Verlinden, Loek Peters, Tom Jansen, Sid Van Oerle, Nick Golterman, Robert-Paul Jansen, Kevin Kok, Golda de Leon, Gabriel Boisante, Fred Goessens, Huug van Tienhoven, Sem van Butselaar, Germain Wagner

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?