Page 1
tt2446786
19146776
Page 1
Download de app Download de app

Systemfehler - Wenn Inge tanzt

Veel plezier met Systemfehler - Wenn Inge tanzt kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Systemfehler - Wenn Inge tanzt

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 10,99 bij BookSpot

Samenvatting

Max is een ambitieuze punk-rocker en zijn band Systemfehler staat op het punt van doorbreken. Dit komt met name doordat de band op school en in de regionale muziekscene grote bekendheid kreeg met de populaire hit 'When Inge Tanzt'. Het nummer gaat over de eco-activiste Inge die een klasgenote is van Max. Sinds de band dit nummer voor de hele school ten gehore bracht is de band razend populair, maar kunnen Max en Inge elkaar niet meer uitstaan!

Kort voor het belangrijkste optreden van de band, wat ze een platencontract kan opleveren, raakt guitarist Joshua echter geblesseerd. Max zijn coole oom, het voormalige pop icoon Herb King, stelt voor om Inge te vragen in te vallen voor Joshua. Inge blijkt namelijk een uitstekende gitariste te zijn en de enige die op zo een korte termijn kan invallen. Max komt hierdoor echter voor een moeilijke keuze te staan, omdat Inge één keiharde voorwaarde stelt. De hit "When Inge Tanzt" wordt niet gespeeld. Tot overmaat van ramp begint Max gevoelens te krijgen voor Inge naarmate het optreden dichterbij komt.

Regisseur en acteurs

Wolfgang Groos (regisseur), Tim Oliver Schultz, Paula Kalenberg, Peter Kraus, Constantin von Jascheroff, Tino Mewes, Thando Walbaum, Jürgen Tarrach, Dagmar von Kurmin, Matthias Koeberlin, Anna Keul, Béatrice Jean-Philippe, Lilay Huser, Andreas Potulski, Roswitha Ehlen-Athuman
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Dit is een kijkwijzer popup