Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5253282
61307516
Page 1
Download de app Download de app

The Bachelors

Veel plezier met The Bachelors kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Bachelors

2017
Komedie
99min.
12grof taalgebruik angst

Deel The Bachelors

Je vrienden laten weten dat je The Bachelors wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Bachelors

Moeite met waar je nou The Bachelors moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bachelors:

€ 9,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Na de dood van zijn vrouw verruilt Bill Ponder (Oscarwinnaar J.K. Simmons) zijn kleinsteedse omgeving voor de grote stad. Samen met zijn 17-jarige zoon Wes wil hij met een schone lei herbeginnen. Met vallen en opstaan proberen ze hun ontwortelde leven weer op de rails te krijgen. Maar ondanks alle pijn, loert er voor allebei een nieuwe liefde om de hoek. Wes raakt in de ban van Lacy, een introverte, enigmatische meid, en Bill valt voor Carine, een lerares Frans die haar eigen verleden mee torst. Relaties worden op de proef gesteld, ruzies en verzoeningen volgen elkaar in snel tempo op en gaandeweg ontdekken vader en zoon hun ware ik. Ontroerende, maar vaak ook onweerstaanbaar grappige film over verlies en verwerking, liefde en verzoening, met schitterende vertolkingen van Simmons en Delpy, maar ook van jong talent Josh Wiggins (Max, Hellion, Mean Dreams) en Odeya Rush (Goosebumps, The Giver).

Regisseur en acteurs

Kurt Voelker (regisseur), J.K. Simmons, Josh Wiggins, Julie Delpy, Odeya Rush, Kevin Dunn, Tom Amandes, Spencer List, Jacqueline Mazarella, Tyrel Jackson Williams

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?