Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6511932
Page 1
Download de app Download de app

The Beach Bum

Veel plezier met The Beach Bum kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The Beach Bum

2019
Komedie
95min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik

Deel The Beach Bum

Je vrienden laten weten dat je The Beach Bum wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Beach Bum

Moeite met waar je nou The Beach Bum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Beach Bum:

€ 15,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.

Regisseur en acteurs

Harmony Korine (regisseur), Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Stefania LaVie Owen, Zac Efron, Jimmy Buffett, Martin Lawrence, Jonah Hill, Bria Vinaite, Vanessa Marie, Sharon Pfeiffer

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?