Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5851904
Page 1
Download de app Download de app

De grote boze vos

Veel plezier met De grote boze vos kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

De grote boze vos

2016
Animatie
83min.
al

Deel De grote boze vos

Je vrienden laten weten dat je De grote boze vos wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk De grote boze vos

Moeite met waar je nou De grote boze vos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor De grote boze vos:

€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 4,99 bij Ziggo On Demand

Samenvatting

Wie is er bang voor De Grote Boze Vos? Niemand lijkt het wel... Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar liefdevol geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren! De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

Regisseur en acteurs

Benjamin Renner (regisseur), Patrick Imbert (regisseur), Guillaume Darnault, Guillaume Bouchède, Boris Rehlinger, Céline Ronte, Damien Witecka, Antoine Schoumsky, Kamel Abdessadok, Jean-Loup Horwitz, Christophe Lemoine, Elise Noiraud, Magali Rosenzweig

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?