Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2192016
Page 1
Download de app Download de app

The Dark Horse

Veel plezier met The Dark Horse kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Dark Horse

2014
Drama
124min.
12geweld grof taalgebruik angst

Deel The Dark Horse

Je vrienden laten weten dat je The Dark Horse wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Dark Horse

Moeite met waar je nou The Dark Horse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Horse:

Vanaf € 4,99 bij iTunes

Samenvatting

The Dark Horse vertelt het waargebeurde en indrukwekkende levensverhaal van Genesis Potini. Dit briljante maar weinig bekende schaakgenie maakte zich, ondanks zijn bipolaire stoornis, sterk voor de toekomst van achtergestelde kinderen. In een samenleving waarin het voor veel jongeren moeilijk was de verleidingen van het verkeerde pad te weerstaan, probeerde hij door middel van het schaakspel hun leven weer op de rails te krijgen en ze te inspireren. Een prachtige film met een glansrol voor Cliff Curtis, die eerder te zien was in Whale Rider en Once Were Warriors. Grappig en rauw, maar vooral aangrijpend en ontroerend. Op het International Film Festival Rotterdam werd The Dark Horse bekroond met de publieksprijs.

Regisseur en acteurs

James Napier Robertson (regisseur), Cliff Curtis, James Rolleston, Kirk Torrance, Sia Trokenheim, Andrew Grainger, Xavier Horan, Roseanne Liang, Miriama McDowell, Rachel House, Wayne Hapi

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?