Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8637428
Page 1
Download de app Download de app

The Farewell

Veel plezier met The Farewell kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Farewell

2019
Drama
100min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik

Deel The Farewell

Je vrienden laten weten dat je The Farewell wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Farewell

Moeite met waar je nou The Farewell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Farewell:

€ 4,99 bij KPN on demand
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 5,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Wanneer de familie van Billi (Awkwafina) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde. In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang (Touch, Posthumous) een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende ensemble cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.

Regisseur en acteurs

Lulu Wang (regisseur), Awkwafina, Tzi Ma, Diana Lin, Zhao Shuzhen, Lu Hong, Jiang Yongbo, Gil Perez-Abraham, Ines Laimins, Jim Liu, X Mayo, Aoi Mizuhara, Han Chen
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?